torsdag 26 december 2013

Jullov - igen

I år har jag haft en lång, men splittrad julledighet.
Jag började min ledighet redan vid lucia. Tänk vad skönt att få vara ledig en hel vecka innan jul. Hinna städa, diska, tvätta, damma, julhandla (både mat o julklappar), slå in jullappar, laga lite julgodis och samtidigt ha gott om tid att ta hand om sig själv och familjen. Det gör jag gärna om, om möjligheten ges!

Nu har jag jobbat några dagar, bl.a. julafton och juldagen. Även om jag självklart helst hade varit hemma hos familjen så var det ganska mysigt att vara på jobb. Trevliga arbetskamrater, god stämning, lugnt och skönt (inte många flygplan i luften dessa dagar).
Med familjen hade vi flera kalas och familjeträffar inbokade, men tyvärr har vi fått ställa in ett par av dessa p.g.a. magsjuka. Usch och tvi. Nu hoppas vi att ingen mer blir sjuk...

Idag börjar andra delen av min julledighet, jag ska vara ledig nästan två veckor till.
Underbart!

Vi ska göra en rockad av tre rum här hemma. Båda barnen ska få nya rum och ett rum som fungerar som extra TV-rum, gästrum, bibliotek, spelrum mm ska få större plats. Spännande att se hur detta ska fungera, både själva flytten och sen användningen av rummen.

Däremellan har jag andra planer.

 

1 kommentar:

  1. Impectakatalogen ligger och väntar på mig nu. En trädgårdstidning finns också här och den är helt oöppnad. Underbart!
    Kanske börjar jag titta på fröer ikväll, efter maten, kanske blir det imorgon. Vi får se...
    Lycka till med omflyttningen.

    Kram

    SvaraRadera