måndag 13 januari 2014

Naken i kylan

Så ensamt och kallt, nu när den vant(?) sig vid go´a stugvärmen. Men i helgen fick det vara nog, nu började vi plocka ut julen.
Alla tomtar är nerpackade (säkert någon som glömts kvar), och det mesta julpyntet också. Julgardinerna sitter fortfarande uppe, liksom adventsstjärnor och adventsljusstakar i fönstren. Vi får se om de också åker ner snart eller om det får vänta ett tag till.
I två av rummen ska jag hänga nya gardiner. Därför får julgardinerna vara uppe tills jag skaffat och sytt) dessa nya. Orkar inte byta mer än en gång.
 
På tal om naken...
I julklapp fick jag ett par jättefina gummistövlar, precis som jag önskat mig. Dagen efter, när jag var på väg in i duschen, (hade tagit av mig byxor, men fortfarande underkläder, strumpor & tröjor på mig) kom jag på att jag skulle prova dem med ullstrumporna. Då kallar sonen, så jag går in i köket. Upptäcker att han pratar i telefon och hör honom säga:
Hon kommer här, naken med stövlar!
Tack och lov var det en person vi känner väl, så jag kunde förklara utan att hon gjorde sig alltför många bilder av vårt liv...
Dessa underbara barn, vad fel kul det kan bli.

I kväll har det snöat. Ett vitt täcke pryder marken, så vackert! Men i morgon ska det töa igen. Vad synd! Jag gillar snön.

2 kommentarer:

  1. Haha! Den där sonen kläcker ur sig den ena fyndigheten efter den andra. Vilken härlig kille! Hur var stövlarna då? Det förtäljer inte historien ;)

    Kram Tamara

    SvaraRadera