lördag 7 april 2012

Aprilväder

Stora vita flingor virvlar runt i luften.
Men enligt SMHI och DMI ska det INTE snöa här i södra Skåne idag. Så då får vi väl lita på det, det är nog påskbomull som virvlar runt efter påskharens framfart.
För påskharen har redan varit här idag. Jag hörde något som susade och sen hittade barnen påskägg med lite godis och klistermärken på sina rum. Jag tycker det är underbart att vi fortfarande får leva kvar i påskhare-magin. Trodde att det skulle vara slut nu när äldste sonen är 7 år, men det är faktiskt han som pratat mest om påskharen som är så snabb att man inte kan se honom utan bara höra ett swishande ljud när han springer förbi och gömmer påskägg.
Underbart, bara att spela med.
Låt aldrig magin & fantasin försvinna!

Det positiva med detta vädret är att det inte är något uteväder. Vi måste ändå vara inne största delen av dagen och fixa inför kvällens påskfest. Vi blir 17 personer. Tänk vad bra det är med knytkalas!

Ha en trevlig magisk påsk!

1 kommentar:

  1. Magin behöver inte ta slut! Våra är 16 och 18 (nästan) men påskharen kommer hit ändå och gömmer ägg som de får leta efter med hjälp av ledtrådar. I år fick han gömma inomhus men annars brukar han gömma ute.
    Jag tror på att behålla traditioner!

    Kram i snön!

    SvaraRadera